Shelf

Pllaka porcelani në Shqipëri

Ilex Ceramica u themelua në 2014, si rezultat i një bashkimi të katër mendjeve sipërmarrëse. Me një ekip të vogël dhe të ri, në një hark të shkurtër kohe Ilex Ceramica ka bërë një emër dhe reputacion ndër furnizuesit kryesorë të pllakave prej Porcelani në Indi. Kompania furnizuese është e vendosur në Rajkot, Gujarat dhe është një nga shitësit kryesorë të pllakave qeramike. Ne jemi krenarë që jemi në gjendje të riformojmë pllaka me zgjidhje të zgjeruara dhe revolucionare të pllakave për të shtuar shtëpitë dhe hapësirat e zyrave në të gjithë globin përmes krijimtarisë, përkushtimit dhe disiplinës. . Ne e gdhendëm vendin tonë në Pllaka Porcelani Kryesore nga Prodhuesi i Indisë.

Koleksioni i Pllakave prej Porcelani prej druri

Forca lëvizëse në mjetet e kënaqësisë së klientit na ka detyruar të integrojmë blerjet e makinerive prodhuese të nivelit më të lartë dhe një proces të klasit botëror i cili kontrollohet dhe verifikohet në çdo nivel të prodhimit për të siguruar më të mirën e pllakave prej Porcelani me përfundime si përfundimi i drurit , Mbarim guri, Mermer Mbarim & Pllaka Përfundimi Betoni. Ne kemi qendra plotësisht funksionale të shpërndarjes dhe ambiente magazinimi për të përmbushur nevojat e kërkesës në rritje për pllaka. Becauseshtë për shkak të një standardi të tillë të prodhimit që Ilex Ceramica është i njohur tani, jo vetëm në Indi, por edhe në një arenë globale. Me eksportet në mbi 03 kontinente dhe më shumë se 20 vende dhe duke numëruar, ne kemi dalë ngadalë por me siguri drejt një vizioni më të markës globale. Pasi të kemi pushtuar tregun indian të pllakave, Ilex Ceramica është gati të marrë pjesën tjetër të botës.

Eksporti i Pllakave prej Porcelani në Shqipëri

Me rrënjët tona të vendosura shumë mirë në Evropë, Shqipëria ka qenë një nga përfituesit kryesorë të shërbimeve tona dhe blerësit e pllakave tona prej muri dhe dyshemeje prej porcelani premium dhe pllakave të përfundimit të Mozaikut nga India. Dhe sa i përket produkteve tona që plotësojnë të gjitha standardet e nevojshme globale dhe çertifikimit të standardeve evropiane, ishte vetëm çështje kohe që ky komb i Evropës Juglindore të njihte përsosmërinë tonë. Si pasojë, Ilex Ceramica është pioniere në eksportin e pllakave të dyshemesë dhe porcelanit në Muri, dhe me kërkesën në rritje dhe përpjekjet dhe inovacionet tona të vazhdueshme lidhjet tona me kombin nuk duket se shkëputen në asnjë kohë në të ardhmen e afërt. Ne gjithashtu përfitojmë nga Çertifikimi REX për Blerësit tanë të Vlerësuar me qendër në Evropë për të zvogëluar Detyrat e tyre. Ne ofrojmë një gamë të gjerë Pllakash të zgjeruara dhe produkte të tjerë në një larmi formash, madhësish, tekstesh dhe përfundimesh. Ne kemi zgjeruar dhe shtuar vazhdimisht koleksionin tonë gjithnjë në rritje gjatë gjithë ekzistencës sonë, duke ofruar produktet më të fuqishme dhe të dizajnuara me stil të cilat ne kemi zhvilluar jashtë orarit për të përmbushur kërkesën dhe për të forcuar bazën tonë të klientëve.

Ilex Ceramica gjithmonë ka inkurajuar ekipin tonë të ekspertëve për të eksploruar dhe teknika të reja inovative dhe produkte eventuale për të kënaqur tregun global. Prandaj, ekziston një përpjekje e palodhur e vazhdueshme për të përtërirë modele dhe procese operacionale dhe për të dalë me produkte me cilësi dhe qëndrueshmëri më të lartë. Ne vazhdimisht po mbajmë përpjekjet tona për të konkurruar Pllaka Italiane Qeramike në Pllaka Qeramike me shkëlqim dhe shkëlqim të lartë.

Na kontaktoni për pllaka druri prej Porcelani në Çmimet më të mira

Ilex Ceramica ka fituar një status dhe klientët e saj për shkak të koleksionit tonë të gjerë dhe në rritje të Pllakave prej Porcelani të formave, madhësisë dhe modeleve të ndryshme, përfundimeve dhe opsioneve të ngjyrave. Ne kemi investuar dhe punuar në punime të jashtëzakonshme, duke zhvilluar dizajn të ri, proces prodhimi, eksporti proces, dhe mbështetjen e klientit. Shërbimet tona të eksportit sigurohen me mbështetjen e klientit nga fundi në fund, kontrolle të cilësisë në shumë nivele në çdo nivel paketimi, transporti, që i përkasin çdo standardi dhe dokumentacioni ndërkombëtar duke e bërë atë një proces të pakomplikuar dhe të lehtë.

Qëllimi ynë dhe angazhimi ynë për të arritur marrëdhënie afatgjata biznesi me Shqipërinë dhe kombet e tjera, nga ana tjetër na ka bërë që të punojmë më shumë për të bërë zgjidhje më të mira të pllakëzimit dhe gjithashtu të kërkojmë risi të reja në produktet tona në mënyrë që të mbajmë klientët tanë gjithmonë duke kërkuar më shumë nga ne.

Përkthejeni EN